Werkwijze bij bestelling

Werkwijze:De betaling van de offerte geldt als acceptatie van de offerte.Dat betekent dat we niet garanderen dat er aan uw website wordt gewerkt als we gee

Werkwijze (geldig vanaf 01.07.2015):

De betaling van de offerte geldt als acceptatie van de offerte.

Dat betekent dat we niet garanderen dat er aan uw website wordt gewerkt als we geen betalingsbevestiging hebben ontvangen. Bij ontvangst van 50% aanbetaling wordt direct gestart met de uitvoering van de opdracht. 
Elke klant heeft recht op periode van ondersteuning zoals beschreven in offerte. Periode start vanaf offertedatum.
Klanten die de offerte hebben betaald krijgen altijd voorrang boven degenen die dit (nog) niet deden.

De klant is zelf verantwoordelijk voor het snel toesturen van de juiste informatie (teksten, illustraties en andere wensen).

Indien we geen nieuwe informatie ontvangen, kunnen we niet verder met de website en wordt het werkproces vertraagd. 
In de praktijk betekent dit dat andere klanten voorrang krijgen ongeacht de vraag of offerte al dan niet betaald is. 
Oftewel: Elke vertraging vanwege (te) laat betalen van de offerte of door het niet op tijd toesturen van de juiste informatie is voor de klant erg nadelig. De periode waarbinnen de klant recht heeft op ondersteuning verstrijkt en uiteindelijk zijn dan zowel de klant als wij ontevreden. 

Het bestelde design wordt standaard geinstalleerd op hostingruimte bij dewebmeester.nl 

tenzij klant, voordat hij offerte accepteert (voor betaling), duidelijk heeft aangegeven op welke serverruimte de website geinstalleerd moet worden en hij de toegangsgegevens heeft doorgegeven aan This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Hosting bij dewebmeester.nl kost standaard 2.50 Euro per maand ex. BTW. Indien klant op later tijdstip (na acceptatie offerte) aangeeft dat de website op een andere hostingruimte geplaatst moet worden, wordt er standaard 49 Euro verhuiskosten berekent (ex. BTW).

Uren declaratie is uitgangspunt van de factuur en betalingsverplichtingen.

De offerte maakt melding van aantal uren. Dat is een inschatting en geeft alleen aan hoeveel uren er ingepland worden bij acceptatie van offerte. Acceptatie van offerte betekent dus een bestelling van het genoemde aantal uren. De klant mag de bestelling ten alle tijden opzeggen maar is verplicht het reeds besteedde aantal uren te betalen. De klant krijgt online inzage in totaal verbruikte aantal uren. Er is geen mogelijkheid om geld terug te vorderen na acceptatie van offerte wat betreft reeds besteedde uren of reeds ontvangen producten. Hartelijke groeten namens www.dewebmeester.nl


FaLang translation system by Faboba