Featured Articles

Op www.dewebkrantnl vandaag speciale aandacht voor Bootstrapped templates en Bootstrapped websites. Belangrijkste conclusie:

Een Bootstrapped website is mogelijk voor mensen met kleinere budgetten en die toch kwaliteit verwachten. Vooral in samenwerking met de diensten van dewebmeester.

Hieronder een eerste overzicht van beschikbare Bootstrap html designs die voor u vanaf 99 Euro tot complete website voor uw bedrijf, omgebouwd kunnen worden:

{gallery}Bootstrapped Templates:250:400:::{/gallery}

U heeft een leuk en interessant arsenaal aan producten waarmee u zo snel mogelijk het internet op wilt? Dan is dit de beste optie voor u:

- een complete webwinkel, binnen 48 uur geleverd, inclusief uw webteksten en 10 producten van uzelf, hosting en een uniek en professioneel design voor 99 Euro per jaar. Wij zullen u vervolgens het hele jaar helpen de webwinkel te onderhoud, uw webwinkel te voorzien van de nodige updates, beveiling en backup. Na 12 maanden betaald u of 12,50 Euro per maand en kunt u eventueel maandelijks opzeggen, of verlengt u simpelweg uw abonnement met 12 maanden voor 99 Euro.

Heeft u echt een krap budget en wilt u liever niet vastzitten aan een abonnement en liever een éénmalig bedrag betalen? Dan kunt u onderstaande webwinkels voor 99 Euro (éénmalig) geheel overnemen. Nu tijdelijk: inclusief 12 maanden gratis hosting.

{gallery}Webwinkels{/gallery}

Het is bekent: er zijn heel veel gratis website designs (templates) te verkrijgen op het internet. Maar....., tja, wat maar? 

Maar:

  1. Hoe pas ik de informatie op zijn gratis design aan zodat het mijn bedrijf vertegenwoordigd?
  2. Heb ik dan niet een website met een te goedkope uitstraling?
  3. Lijkt mijn website dan niet heel erg op andere websites?
  4. Hoe zit dat met kleurcombinaties, het gebruikte logo, de header afbeeldingen, webteksten en ondersteuning voor gebruik van deze gratis designs?

Deze "maars" en deze vragen hebben ertoe geleid dat er eigenlijk geen enkel bedrijf te vinden is op internet dat serieus gebruik maakt van een gratis website template. Daarmee is vraag 3 opgelost: nee, uw website zal niet lijken op andere websites want er zijn gewoon heel weinig mensen die gebruik durfen te maken van een gratis website template. Maar eerst even naar vraag 1: Die informatie kunnen wij tegen minimale kosten voor u aanpassen. Vraag 2: Nee, uw website krijgt juist een zeer professionele uitstraling omdat de gratis website templates beschikbaar worden gesteld om een bepaald webdesign bureau te promoten en daar vaak grote kwaliteit geleverd wordt. De gratis website templates zijn het visitekaartje van de meer prominente webdesign bureau's. Vraag 3: zoals ik al aangaf zijn er heel erg weinig tot geen bedrijven die het aandurven om een bedrijfs website te laten opmaken uitgaande van een gratis website template. Vraag 4: Via Spiderman Webdesign Wageningen (dewebmeester.nl) kunnen we tegen zeer aantrekkelijke tarieven alle gewenste aanpassingen voor u doorvoeren. Hieronder enkele voorbeelden en aanbiedingen. 

Gratis website design templates, in combinatie met services van dewebmeester.nl, opgemaakt , geinstalleerd en gepersonaliseerd voor 99 Euro ex. BTW maar inclusief 1 jaar hosting.

{gallery}gratis-Free-templates-templatemonster:280:400::{/gallery}

FaLang translation system by Faboba