Vraag Chat kanaal voor alle nieuwe website projecten


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
8 jaren 10 maanden geleden #927 door Meindert A. Jorna
Binnen alle nieuwe website projecten zou ik standaard een chatkanaal willen installeren zonder hiervoor extra kosten te rekenen voor de klant (de website eigenaar). Het geinstalleerde chatkanaal geeft de mogelijkheid om direct in contact te treden met de website ontwikkelaar. Er zal eenzelfde "bubbel" te zien zijn als hier rechtsonder. Vervolgens kan de website eigenaar er zelf voor kiezen of deze chat bubbel hier moet blijven, of dat die aangepast moet worden zodat eigen klanten met de website eigenaar kunnen communiceren of dat de chat bubbel uiteindelijk verwijderd moet worden.
Het grote voordeel: als een klant zijn eigen website bekijkt (die nog in ontwikkeling is), is er een mogelijkheid om direct in contact te treden met de website ontwikkelaar zonder dat er een extra browser tab geopend hoeft te worden. Vragen en opmerkingen kunnen altijd via chat worden doorgegeven (zelfs als ik offline ben) en belangrijke gegevens zullen binnen het website project op www.websiteoverleg.nl geplaatst worden.
Groeten, Meindert Jorna

Dewebmeester NL
Meindert A. jorna (Msc.)
T./Fax 0031 317 795149 • M. 0031 6 412 86716 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. • Spiderman Webdesign Wageningen • Savornin Lohmanstraat 45 • 6702BN • Wageningen
http://www.dewebmeester.nl
http://www.decmsmeester.nl
http://www.cheap-web.nl

Gelieve Inloggen of een account aanmaken om deel te nemen aan het gesprek.

Lees meer
Moderators: Meindert A. Jorna
Tijd voor maken pagina: 0.237 seconden
Gemaakt door Kunena
FaLang translation system by Faboba