Opgelost Nieuwe hosting voorwaarden en prijzen


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
5 jaren 5 maanden geleden - 5 jaren 5 maanden geleden #1567 door Meindert A. Jorna
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
De laatste maanden zijn er veel hosting vragen bij me terecht gekomen. Er is veel meer vraag naar professionele hosting met de nadruk op backup en beveiligings opties. Via dewebmeester.nl blijf ik op zoek naar de beste hosting mogelijkheden omdat hosting remmend kan werken op de ontwikkeling van websites. Dat wil ik niet. Vandaar dat ik me de afgelopen jaren heb gespecialiseerd in deze hosting opties. Er blijven 3 opties over die ik aanbied. De meesten van mijn klanten maken gebruik van één van die opties. Een enkeling houdt het bij een eigen hosting bedrijf. Om duidelijk weer te geven welke hosting mogelijkheden ik aanbied, heb ik hiervoor een aparte website ingericht. Op http://dewebmeester.nl/cloudhost/ zijn voortaan alle prijzen, voorwaarden en mogelijkheden te zien wat betreft de 3 hosting pakketten.

Dewebmeester NL
Meindert A. jorna (Msc.)
T./Fax 0031 317 795149 • M. 0031 6 412 86716 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. • Spiderman Webdesign Wageningen • Savornin Lohmanstraat 45 • 6702BN • Wageningen
http://www.dewebmeester.nl
http://www.decmsmeester.nl
http://www.cheap-web.nl
Bijlagen:
Last edit: 5 jaren 5 maanden geleden by Meindert A. Jorna.

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Meer
Tijd voor maken pagina: 0.256 seconden
Gemaakt door Kunena
FaLang translation system by Faboba