× Dit is de optionele forumheader voor de ideeënbus.

Vraag Update topics en reageren via email


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
5 jaren 10 maanden geleden #623 door Meindert A. Jorna
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Ik denk er aan deze optie te installeren binnen ons werkplein. Het gaat wel wat kosten (voor mij) dus een reactie is wel gewenst. Ik denk eraan om de mogelijkheid te installeren dat elke gebruiker van www.websiteoverleg.nl via het ontvangen en reageren op een email meedoet aan dit werkplein zonder daar naartoe te moeten gaan. Het probleem bij veel van mijn klanten is gewoon dat ze niet veel zin hebben ergens in te loggen. Met email ben je natuurlijk altijd ingelogd. Dus het lijkt een mooie optie: u krijgt toch weer een gewone email en door te reageren op die email (zonder subject aan te passen) wordt uw reactie automatische gepubliceerd op www.websiteoverleg.nl ; Nou, hoop hier binnenkort aan toe te komen.
Groeten, Meindert

Bijlage badge-dewebmeester.png niet gevonden


Dewebmeester NL
Meindert A. jorna (Msc.)
T./Fax 0031 317 795149 • M. 0031 6 412 86716 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. • Spiderman Webdesign Wageningen • Savornin Lohmanstraat 45 • 6702BN • Wageningen
http://www.dewebmeester.nl
http://www.decmsmeester.nl
http://www.cheap-web.nl
Bijlagen:

Gelieve Inloggen of Maak een account aan om te deelnemen aan het gesprek.

Meer
Moderators: Meindert A. Jorna
Tijd voor maken pagina: 0.214 seconden
Gemaakt door Kunena
FaLang translation system by Faboba