"ICT (informatie- en communicatietechnologie) is een vakgebied dat zich bezighoudt met informatiesystemen, telecommunicatie en computers. Hieronder valt het ontwikkelen en beheren van systemen, netwerken, databanken en websites."

- https://www.ictwaarborg.nl/klanten/bemiddeling/definitie-ICT

"de ICT zelfst.naamw. (v.) Uitspraak: [ise'te] informatie- en communicatietechnologie, de technologie waarmee computersystemen, netwerken, databanken en software worden ontwikkeld en onderhouden."

Voorbeelden: `werken in de ICT-sector`, `Ze is ICT-er van beroep.`, `gebrekkige beveiliging van ICT-toepassingen`

© Kernerman Dictionaries.

Samuel Services beheert, onderhoudt en ontwikkelt ICT systemen voor organisaties, bedrijven en instellingen. Dat kan het volgende inhouden:

  • Onderhoud Windows systemen
  • Installatie netwerken
  • Beveiligde login procedures
  • Antivirus en Firewall oplossingen
  • Advisering gebruik hardware (PC. tablets, mobiele telefoons) in relatie tot de door uw geboden diensten.

 

De ICT oplossingen die Samuel Services biedt zijn vrijwel altijd gerelateerd aan de software en applicatie oplossingen die Samuel Services ook biedt. Als een zorginstelling bijvoorbeeld het Client Relatie Systeem (CRM) heeft laten ontwikkelen door Samuel Services, dan zal Samuel Services adviseren wat betreft gebruik hardware voor gebruik van het CRM en de ICT oplossingen implementeren zodat het CRM veilig en effectief ingezet zal worden binnen de instelling. 

Volg de link om direct online advies te krijgen en eventueel een vrijblijvende offerte te ontvangen. 

FaLang translation system by Faboba